Novice za poslovne uporabnike

Udeležence trga z električno energijo obveščamo o vseh pomembnih dogodkih, ki lahko vplivajo na njihovo delovanje.

Začetek javnega posvetovanja predloga metodologij in pogojev obratovalnega sporazuma bloka RDMF SHB za vse zainteresirane strani

Vse zainteresirane obveščamo, da smo na naši spletni strani objavili naslednje predloge metodologij in pogojev:

Skladno s členom 11(1) Uredbe Komisije (EU) 2017/1485 z dne 2. avgust 2017 o določitvi smernic za obratovanje sistema za prenos električne energije bo v obdobju med 26.2.2019 15:00h in 27.3.2019 15:00h potekalo javno posvetovanje glede predlogov navedenih metodologij in pogojev.

Za namen javne obravnave so metodologije in pogoji sporazuma, ki so predmet javne obravnave, prevedeni v slovenščino. Končna veljavna verzija sporazuma, ki jo potrjuje pristojni regulativni organ, je napisana v angleščini in se uporabi v primeru neskladja med slovensko in angleško verzijo metodologij in pogojev sporazuma. Angleški predlogi metodologij in pogojev so dostopni na spodnjih povezavah:

​​​​Prosimo, da za posredovanje vaših predlogov in komentarjev uporabite priloženo datoteko in jo posredujete na spodnji elektronski naslov najkasneje do 27.3.2019 15:00h. Za vaše prispevke se vam vnaprej zahvaljujemo.

Rok Marolt (rok.marolt@eles.si)

© 2016 ELES, VSE PRAVICE PRIDRŽANEAAAPolitika zasebnosti in piškotki/Avtorji