Družbena odgovornost

Družbeno odgovornost izkazujemo s široko paleto dejavnosti – od energetskega opismenjevanja mladih in širše skupnosti do podpore društvom in organizacijam, ki izboljšujejo kakovost življenja v lokalnih skupnostih.

Zavedamo se, da je poznavanje področja elektroenergetike nujno za razumevanje prenosne dejavnosti in sprejemanje elektroenergetskih objektov v prostor. Daljnovodi in drugi elementi prenosnega elektroenergetskega omrežja so tukaj zato, da nam omogočajo udobno življenje. Zato posebno pozornost namenjamo izobraževalnim projektom energetskega opismenjevanja mladih. Skupaj s Fakulteto za elektrotehniko, Gen energijo in EIMV že vrsto let organiziramo znanstveni festival za srednješolce – Elektrofest. Smo partnerji mednarodnega projekta širjenja energetske pismenosti EN-LITE, podpiramo pa tudi program Ekošola in državno tekmovanje Eko kviz. Zanje pripravljamo tudi knjige in različne učne pripomočke.

Želimo prispevati k večji kakovosti življenja, zato podpiramo delovanje različnih društev, zavodov in organizacij na področju kulture, športa, znanosti in izobraževanja. Donatorske prispevke namenjamo posameznikom, organizacijam in projektom na področju humanitarnih dejavnosti in varovanja okolja. Verjamemo, da s svojo podporo prispevamo k uspešnejšemu delovanju prejemnikov sponzorstev in donacij ter tudi h kakovostnejšemu življenju skupnosti, v katerih delujejo.


© 2024 ELES, VSE PRAVICE PRIDRŽANEAAA Politika zasebnosti in piškotki/ Videonadzor/
Dostopnost/Avtorji