Sporočila za javnost

S sporočili za javnost medije obveščamo o vseh pomembnih dogodkih v družbi in o dejavnostih za zagotavljanje zanesljivega prenosa električne energije v primeru večjih izpadov daljnovodov iz omrežja.

Odziv družbe ELES na objave v medijih v zvezi z izjavo gospoda Bernarda Brščiča

Naše vsakodnevne odločitve in ravnanja pri opravljanju delovnih nalog vodijo vrednote odgovornost, zavzetost, znanje, zanesljivost, sodelovanje in vztrajnost. Zato v družbi ELES obsojamo vsakršno obliko sovražnega govora in spodbujanja k nasilju.

Kot družba smo se s podpisom Slovenskih smernic korporativne integritete tudi zavezali k spoštovanju in krepitvi korporativne integritete ter s tem širjenju zavedanja o pomenu poslovanja v skladu z zakonodajo, dobrimi poslovnimi običaji in visokimi etičnimi standardi kot enim izmed temeljnih načel družbeno odgovornega delovanja. Sprejeli smo tudi Etični kodeks družbe, ki so ga pri svojem delu dolžni upoštevati vsi zaposleni v družbi. 

Gospod Bernard Brščič je eden izmed 566 zaposlenih v družbi ELES in v oddaji Sreda v sredo na televiziji Nova 24TV ni nastopal kot predstavnik družbe ELES temveč kot fizična oseba izven delovnega časa. 

© 2016 ELES, VSE PRAVICE PRIDRŽANE AAA Politika zasebnosti in piškotki/ Videonadzor/
Dostopnost/Avtorji