Novice

Družba ELES je zavezana javnemu delovanju. Novice so namenjene vsem, ki jih naše delovanje zanima.

Prva delavnica za aktivne odjemalce uspešna

Družbe ELES, GEN-I in EIMV so v sodelovanju z Energetsko zbornico Slovenije v Ljubljani izvedle prvo delavnico za aktivne odjemalce vključene v projekt FutureFlow.

V ponedeljek, 11. junija, je v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije v Ljubljani potekala prva delavnica, ki so jo partnerji projekta FutureFlow organizirali v okviru delovnega paketa 5 in delovnega paketa 6. Udeleženci so bili aktivni odjemalci iz Slovenije, vključeni v pilotne teste, in aktivni odjemalci s tehničnimi možnostmi za zagotavljanje fleksibilnosti.

Predstavniki družb ELES, GEN-I in EIMV so udeležencem predstavili namen in cilje projekta, pilotne teste vključevanja aktivnih odjemalcev in njihove trenutne rezultate ter možnosti za aktivne odjemalce pri nudenju sistemskih storitev v okviru novih poslovnih modelov. Projektni partnerji so z aktivnimi odjemalci izmenjali mnenja o projektu ter z njimi razpravljali o izkušnjah sodelovanja v pilotnih testih. Aktivni odjemalci so podali tudi nekaj predlogov za izboljšave.

© 2016 ELES, VSE PRAVICE PRIDRŽANEAAAPolitika zasebnosti in piškotki/Avtorji