Novice

Družba ELES je zavezana javnemu delovanju. Novice so namenjene vsem, ki jih naše delovanje zanima.

Vabimo vas na drugi Electrathon

Med 11. in 12. decembrom bomo iskali rešitve za zanesljivo in cenovno ugodno polnjenje e-vozil v stanovanjskih soseskah, kjer prebivalci nimajo zagotovljenih lastnih parkirnih mest.

V Elesu in Elektro Gorenjska se zavedamo odgovornosti elektroenergetskih družb pri prehodu v brezogljično družbo, zato iščemo nove rešitve in se pri tem povezujemo z različnimi partnerji. Tokrat smo ugotovili, da je množičen prehod na trajnostno e-mobilnost pred velikim izzivom. Zato smo se odločili, da 11. in 12. decembra skupaj organiziramo Electrathon in k sodelovanju povabimo vse s kreativno ali tehnično žilico, ki se ne ustrašijo niti tako zahtevnega izziva.

IZZIV: Kako lastnikom e-vozil, ki v stanovanjskih soseskah nimajo zagotovljenih lastnih parkirnih mest, zagotoviti možnost zanesljivega in cenovno ugodnega polnjenja

Električna vozila prihajajo ... Vendar infrastruktura za polnjenje e-vozil še ni pripravljena za trajnostni prehod na e-mobilnost. Največji izziv predstavljajo gosto naseljene večstanovanjske soseske, kjer stanovalci nimajo zagotovljenih lastnih parkirnih mest. Toda če želimo, da bo prehod na množično e-mobilnost res trajnosten, moramo tudi lastnikom e-vozil v teh stanovanjskih soseskah zagotoviti zanesljivo in cenovno ugodno polnjenje. Toda kako?   

KDAJ IN KJE:

  • 11. in 12. december 2021 (sobota in nedelja)
  • Online ali hibridno, če bo epidemiološka situacija to omogočala.

NAGRADE:

  • Prvo mesto: 3.000 € + kosilo z direktorjem družbe ELES in predsednikom uprave Elektro Gorenjska
  • Drugo mesto: 2.000 €
  • Tretje mesto: 1.000 €

Zmagovalne ekipe bodo prejele tudi individualno oceno osebnih kompetenc po sistemu CliftonStrengths®, ki vam bo razkrila vaše naravne talente, s katerimi doprinašate k uspehu ekipe in ki vam bo pomagala na nadaljnji poslovni poti! Obiskale pa bodo tudi Elesov Diagnostnično analitski center.

KDO SE LAHKO PRIJAVI?

Programerji, sociologi, elektrotehniki, arhitekti, psihologi, strojniki, grafični oblikovalci,… Vsi s kreativno ali pa tehnično žilico, ter vsi, ki obožujete dober izziv, bi želeli deliti svoje ideje in se potegovati za nagrade.

VEČ INFO IN PRIJAVE: Eles hackathon - hackathon-eles-2021 (transformation-lighthouse.com)

© 2016 ELES, VSE PRAVICE PRIDRŽANE AAA Politika zasebnosti in piškotki/ Videonadzor/
Dostopnost/Avtorji