Novice

Družba ELES je zavezana javnemu delovanju. Novice so namenjene vsem, ki jih naše delovanje zanima.

Predstavljamo vam revijo NOVO

V naši reviji NOVO lahko preberete več o o rezultatih naših inovacijskih aktivnostih v preteklem obdobju in spoznate nova področja, na katera stopamo.

V družbi ELES zadnja leta veliko sredstev in energije namenjamo izvajanju strateško inovacijskih aktivnosti. Zavedamo se, da izpolnjevanje zavez k prehodu v brezogljično družbo od nas zahteva hitrejše prilagajanje in iskanje novih rešitev, če želimo še naprej zanesljivo opravljati naše poslanstvo – zanesljiv prenos električne energije do naših odjemalcev.

V teh letih smo naredili res veliko pomembnih korakov. Zgradili smo mrežo podobno usmerjenih slovenskih in mednarodnih družb in organizacij, s katerimi smo zasnovali številne projekte, ki premikajo meje v energetiki. Da so rezultati teh projektov pomembni tudi v mednarodnem prostoru, dokazujeta mednarodni nagradi za projekta NEDO in FutureFlow. Toda nismo se zaustavili le pri iskanju partnerjev na področju elektroenergetike. Ker postaja vedno bolj jasno, da je za trajnosten prehod v brezogljično družbo potrebno povezovanje z drugimi sektorji – promet, plin, ogrevanje/hlajenj – smo začeli oblikovati tudi čezsektorska partnerstva.

Veliko stvari počnemo, a jih do sedaj nismo uspeli predstaviti v eni publikaciji, zato vam sedaj z veseljem in ponosom predstavljam našo revijo NOVO. V njej boste lahko prebrali več o rezultatih naših inovacijskih aktivnostih v preteklem obdobju in spoznali nova področja, na katera stopamo. Poleg tiskane verzije smo za vas pripravili tudi spletno edicijo z obogatenimi vsebinami in pdf, ki si ga lahko naložite na računalnik.

Uživajte v branju!

 

© 2016 ELES, VSE PRAVICE PRIDRŽANE AAA Politika zasebnosti in piškotki/ Videonadzor/
Dostopnost/Avtorji